Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Momenteel kunnen de levertijden 2 tot 3 dagen langer zijn dan vermeld. Houd hier rekening mee bij je bestelling en bestel op tijd.

Kaartspel met eigen foto!

Zet jezelf op de kaart!

Voor een uniek geschenk ben je bij MijnKaartspelen.nl aan het juiste adres! Bij MijnKaartspelen.nl kun je eenvoudig jouw eigen set speelkaarten samenstellen.

In de ontwerper plaats je gemakkelijk jouw foto’s naar keuze op een speelkaart. Wat dacht je ervan om een spelletjesfanaat zijn persoonlijke kaartspel cadeau te geven? Of jezelf op de kaart te zetten tijdens een potje klaverjas of poker met jouw gepersonaliseerde kaartset.

Jouw leukste gezelschapsspel!

Een gezellig spelletje kaarten met de familie tijdens pakjesavond, de kerstdagen of op een zondagmiddag doe je natuurlijk met jouw eigen gemaakte familiekaarten! Gezellig een ouderwets potje pesten of hartenjagen met de foto’s van je ouders, oma, neefjes en nichtjes op de kaarten. Het leukste familiespel is samen te stellen op MijnKaartspelen.nl!

Laat je niet in de kaart kijken!

Alle 52 kaarten en jokers in het kaartspel kunnen worden voorzien van jouw eigen foto’s en logo’s. Plaats het clublogo op de heer, vrouw of boer en leg een kaartje op tafel in de huisstijl van jouw vereniging.

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!