Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Momenteel kunnen de levertijden 2 tot 3 dagen langer zijn dan vermeld. Houd hier rekening mee bij je bestelling en bestel op tijd.

Kaartspel voor op vakantie!

Ik ga op vakantie, en neem mee...

Staan je koffers al ingepakt voor je vakantiebestemming naar het zonnige Albufeira, Mallorca of Chersonissos? Vergeet je je gepersonaliseerde set speelkaarten niet mee te nemen voor een spelletje op je balkon in de Spaanse, Portugese of Griekse zon?

Heb je alles ingepakt?

Bovenaan je checklist om mee te nemen op vakantie staat natuurlijk een setje kaarten. Heb je nog plek in je koffer en weegt hij nog geen 23 kilo? Dan past het handzame doosje vast nog wel ergens in je toilettas. Of stop ‘m in je handbagage om de tijd te doden tijdens de lange vlieg- of busreis.

Vind ik leuk

Als je anderhalve week voordat je vertrekt onze online software even opstart, dan kan jouw persoonlijke set speelkaarten nog mee op vakantie! Selecteer op Facebook de leukste fotoalbums van jullie zomervakantie in 2013 of 2014. Zelfs je omslagfoto en profielfoto staan met een muisklik in de online configurator.

Bestellen en samenstellen doe je in onze ontwerptool. Op het moment dat we je order hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat hij binnen vijf werkdagen bij je thuis kan worden afgeleverd. Natuurlijk kunnen we ‘m ook op je vakantieadres laten bezorgen ;-).

Klik hier om jouw persoonlijke kaartspel van MijnKaartspelen.nl samen te stellen.

Maak er een feestje van, en we wensen je een fijne vakantie! Na de vakantie alle foto’s nog ‘ns terugkijken in een fotoalbum? Kijk dan ook eens op www.PrintMijnFotos.nl!

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!