Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Momenteel kunnen de levertijden 1 tot 2 dagen langer zijn dan vermeld. Houd hier rekening mee bij je bestelling en bestel op tijd.

Kaartspel als cadeau voor Vaderdag!

Unieke manier om je vader te verrassen!

Het is alweer bijna vaderdag. De perfecte dag om je vader eens in het zonnetje te zetten. Wist je dat vaderdag al sinds eind jaren dertig in Nederland wordt gevierd? Vaders worden die dag extra in de watten gelegd met een ontbijt op bed, eigengemaakte knutselwerkjes van basisschoolkinderen of wat leuke kleinere cadeaus. Maar wat als je eens met wat anders voor de dag wilt komen dan een luxe sjaal, overhemd of stropdas? Denk dan ‘ns aan een pa zijn eigen set speelkaarten van MijnKaartspelen.nl!

Laat pa de kaarten schudden!

Of je vader nu een liefhebber is van klaverjassen, hartenjagen of een simpel potje pesten: een gepersonaliseerd kaartspel is voor allerlei doeleinden geschikt. Met een beetje geduld behoort zelfs het bouwen van een kaartenhuis tot de mogelijkheden!

Samenstellen en bestellen doe je in onze ontwerptool. Wist je dat je onze activiteiten ook op Facebook en Twitter kunt volgen? Onze online software maakt het mogelijk om meer dan 50 verschillende foto’s in één kaartspel te verwerken. Fotoalbums kun je importeren vanaf je C-schijf, maar ook de albums op je Facebookaccount kunnen eenvoudig geupload worden.

Klik hier om de prijzenpagina van jouw gepersonaliseerde kaartspel te openen!

Klik hier om jouw persoonlijke kaartspel van MijnKaartspelen.nl samen te stellen.

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!