Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Momenteel kunnen de levertijden 2 tot 3 dagen langer zijn dan vermeld. Houd hier rekening mee bij je bestelling en bestel op tijd.

Kaartspel met eigen foto!

Kaartspel met Sinterklaas!

In de online ontwerper van MijnKaartspelen.nl laadde Sint jouw leukste foto’s die hij in de loop der jaren in zijn Grote Boek verzameld heeft, en plaatste ze op jouw persoonlijke set speelkaarten.

Het leukste schoencadeau

Sinterklaas heeft weer voet op Nederlandse bodem gezet, en struint de komende weken weer over de daken op zoek naar brave kinderen die hun schoentje hebben gezet. Het leukste schoencadeautje lieten Sint en zijn Pieten natuurlijk samenstellen op MijnKaartspelen.nl!

Goedkoop en razendsnel door pakjespiet geleverd!

Zodra Sint jouw foto’s in de ontwerper heeft geplaatst, wordt zijn bestelling naar ons verzonden. Onze drukker zorgt er dan voor dat jouw kaartspel binnen 5 werkdagen klaar is zodat de bezorgpieten jouw schoentje kunnen komen vullen. Tot en met 5 december 2014 betaal je geen verzendkosten!

Inspiratietips voor jouw bedrukte speelkaarten

Geef jouw leukste foto’s een plekje op één van de 54 kaarten. Voor jullie grappigste familiefoto reserveer je natuurlijk een plekje op de joker! In een handomdraai maak je van een eenvoudig kaartspel het meest unieke en persoonlijke familiespel van Nederland!

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!