Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Momenteel kunnen de levertijden 1 tot 2 dagen langer zijn dan vermeld. Houd hier rekening mee bij je bestelling en bestel op tijd.

Kaartspel als verjaardagscadeau!

Er is er een jarig!

Hoera! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Is je vriend, vriendin, neefje of collega jarig, en lukt het maar niet om te slagen voor een geschikt cadeau? Eindeloos Googlen naar een leuk verjaardagscadeau voor een man of vrouw is niet langer nodig!

Lang zal ze leven!

Bij MijnKaartspelen.nl maak je in een paar muisklikken een gepersonaliseerd kaartspel. Kies vanaf je harde schijf de leukste foto’s uit je digitale fotoalbums en zet ze in de online configurator op onze website. De jarige job wordt op zijn verjaardag natuurlijk vorstelijk behandeld, dus waarom geef je zijn of haar schoolfoto geen plekje op de koning of koningin?

Je hebt je bestelling al binnen 5 werkdagen in huis. Heb je dus een verjaardag in het vooruitzicht, maar nog geen idee wat je de jarige cadeau moet doen? Ga er even rustig voor zitten en stel simpel het leukste verjaardagscadeautje van Nederland samen. De jarige zal verrast zijn als hij in het bijzijn van familie, vrienden en taart zijn eigen Facebook profielfoto terugziet op zijn persoonlijke set speelkaarten.

Lees hier hoe het in zijn werk gaat! Direct een compleet cadeautje samenstellen? Maak het cadeau af met een gevuld wijnblik van www.MijnWijnblik.nl!

Klik hier om jouw persoonlijke kaartspel van MijnKaartspelen.nl samen te stellen.

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!