Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Kaartspel als cadeau voor Moederdag!

Verras je moeder met haar eigen kaartspel!

Verwen je moeder op 10 mei maar eens extra: het is alweer Moederdag! Ongeacht de datum, moet je natuurlijk altijd lief zijn voor je moeder, maar op deze dag mag je haar best ‘ns extra in het zonnetje zetten. Doordat veel moeders vaak geen concrete cadeauwensen hebben op deze feestelijke dag, is het vinden van een origineel moederdagcadeau niet altijd even makkelijk. Wat als wij dat eenvoudige cadeautje eens voor je regelen?

Zoek niet langer naar een cadeautje voor Moederdag!

Avondenlang Googlen naar zoektermen als 'leuk moederdagcadeau' of 'origineel cadeau moeder' is niet langer nodig. Kijk gewoon ‘ns even hier rond. Je kunt er rustig voor gaan zitten om alle kaarten in de set in één keer van een foto te voorzien, maar je kunt het bestand tussentijds ook een aantal keer opslaan en later verder gaan. Inloggen of registreren is niet nodig!

Een kaartspel van MijnKaartspelen.nl is tijdens allerlei gelegenheden te gebruiken: tijdens een borrel op een gezellige verjaardag, leg een kaartje tijdens de koffie op zondagmiddag of natuurlijk bij opa en oma op visite tijdens Moederdag!

Klik hier om jouw persoonlijke kaartspel van MijnKaartspelen.nl samen te stellen.

Toch liever een leuk album met alle foto’s van het afgelopen jaar? Neem dan ook ‘ns een kijkje op www.PrintMijnFotos.nl!

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!