Een moment geduld alstublieft, uw foto wordt geupload...

Momenteel kunnen de levertijden 1 tot 2 dagen langer zijn dan vermeld. Houd hier rekening mee bij je bestelling en bestel op tijd.

Kaartspel met Koningsdag!

Koartspel van 's laands schonste stad

Alaaf! Het is alweer bijna Carnaval. Dorpen en steden in het Zuiden des Lands kleuren massaal felrood, geel en blauw als Brabantse en Limburgse feestvierders massaal de straten opgaan. Voor de talrijke carnavalsverenigingen die Brabant en Limburg rijk is biedt MijnKaartspelen.nl de mogelijkheid om hun vereniging nog ‘ns extra op de kaart te zetten. Hoe leuk zou het zijn als ‘t Lampegat, Oeteldonk en ’t Kielegat massaal aan de haal gaan met de kaarten van uw vereniging?

Aan de slag

In de online configurator kun je met een aantal muisklikken de leukste carnavalsoutfits van de afgelopen jaren op een setje speelkaarten zetten. Of je nu één setje nodig hebt of honderd; wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen een aantal werkdagen kant-en-klaar wordt afgeleverd.

Gezellig tijdens ne pilske

Nog op zoek naar een cadeautje om alle leden van de vereniging te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Met een gepersonaliseerde set speelkaarten heb je tijdens ‘ut pilske’ een gezellig spelletje om handen.

Klik hier om jouw persoonlijke kaartspel van MijnKaartspelen.nl samen te stellen.

MijnKaartspelen - Ontwerp je eigen kaartspel!